2016. március 20., vasárnap

Piac? Szimpla!

Megvolt. Ott voltunk. Zsófi és én. Manduláskert és Füvecske. Az emeleten, ami nemrég nyílt, és szomszédaink biztattak minket, első-piacozó asszonykákat, hogy nekik is milyen nehezen és lassan indult be. Ahhoz képest azért nem panaszkodunk, mert minden termékünkből vettek legalább egyet. Köszönjük, és fogyasszák egészséggel!

Mikkel készültünk? Friss és száraz tészta, grissini, levendulaszörp, rozmaringos almaszörp, toszkán és provance-i fűszerkeverék, szárított turbolya, friss erdei saláta (turbolya, tyúkhúr és salátaboglárka összetevőkből), medvehagyma pesto, teakeverékek. Sokféle, jóféle.

Mikkel érkezünk legközelebb? Teli vagyunk ötletekkel. Komplett ebéd-menükön gondolkodunk: tészta, pesto, saláta. Tízóraizni szeretnél? Grissini, pesto - a legszuperebb mártogatós-páros. A földszinti húsos és sajtos kistermelők kínálatával ízlés szerint kiegészíthető és kombinálható lehetőségek :). A friss erdei saláták összetevői hétről-hétre változnak. Ahogyan érik, nyílik a természet, úgy szélesednek majd lehetőségeink és bővül kínálatunk.

Értesíteni fogunk újdonságainkról, beszámolunk hétről-hétre élményeinkről. Kövess minket itt és Facebook-oldalainkon is!

https://www.facebook.com/mandulaskert/
https://www.facebook.com/fuvecske/